Cedric Celis van Restaurant Motus te Puurs is erin geslaagd om een uitgeleefd baancafé om te toveren tot een gastronomisch restaurant dat een warme, huiselijke gezelligheid uitstraalt. Ook voor deze jonge Chef-kok zijn het geen evidente tijden tijdens deze coronacrisis. Wij zijn fan van Motus! Misschien niet zo gekend in onze regio maar hou deze zaak zeker in het oog. Hieronder laat ik de Chef-kok aan het woord.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ik wat meer vrije tijd heb, denk ik ook na over nieuwe gerechtjes, nieuwe combinaties, nieuwe smaken, verfijning van mijn bestaande gerechtjes etc..

Ook ben ik op zoek naar een pand om te kopen. Als we deze Coronacrisis zonder kleerscheuren hebben kunnen overleven dan kan, heel misschien, deze droom ooit werkelijkheid worden.
Maar ik denk dat het uiterst belangrijk is dat de regering nog extra maatregelen moet nemen om de horeca verder te ondersteunen door o.a. een verlaging van de btw en minder RSZ voor personeel.

Stay safe en blijf in uw kot!


Cedric

 

 

Cedric Celis : De hoogte prioriteit is natuurlijk momenteel een goede gezondheid voor iederéén!
Het is uiterst belangrijk dat iederéén de Corona-maatregelen nauwlettend naleeft zodat deze tijdelijke en gedeeltelijke lockdown zo snel mogelijk voorbij is.
Deze verplichte sluiting betekent namelijk GEEN inkomsten!
Gelukkig krijgen we een éénmalige hinderpremie van € 4 000, uitstel van betaling van RSZ, bedrijfsvoorheffing en btw, tijdelijke werkloosheid van het personeel…
Maar uitstel is helaas geen afstel.

Artikel interview "Xavier à la carte

Link naar take away van Motus : https://www.motus-takeaway.com/online-ordering

Link artikel van restaurant Motus op Xavier à la carte: https://xavieralacarte.be/foo…/restaurants/restaurant-motus/

Contact

Tel: +32 (0)497 40 64 52

E-mail: info@motusgastronomie.be

Pullaar 245

2870 Puurs - Sint-Amands

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon